208 N. Broadway Suite 350 { Billings, MT  59101
406.259.7123

D.A. Davidson & CO.

D.A. Davidson & Co., the largest independent investment company in the northwest, commissioned us to help provide design services for the conversion of a former department store space into professional offices. The design solution was to combine the company's design standards with the unique opportunities afforded by the high ceilings of the former retail space. Natural light was allowed to filter into the work spaces through large expanses of glass in the adjacent atrium and former display window. Glass and Beachwood fronts on the private offices and conference rooms keep the space light while maintaining acoustical privacy and creating interesting interior vistas. Sliding glass partitions allow employees to work in teams or consult with clients.

The interior features custom work stations with integrated data and communication systems, travertine floors, dramatic all-glass entrances, low-voltage task lighting and original works by regional artists. Original sandstone walls uncovered during demolition were restored and incorporated into the design.
Renovation was complete in 2003.



D.A. Davidson Walkways
Entrance AreaEye pleasing curvesD.A. Davidson meeting roomSpace DivisionsD.A. Davidson Seating Area
Web Development by Black Widow Technologies